top of page

Puolangan kunnan uusi hallintojohtaja on Henri Pätsi


Puolangan kunnan hallintojohtajan virassa on aloittanut huhtikuun alussa posiolainen Henri Pätsi. Pätsi toimii tällä hetkellä väliaikaisena hallintojohtajana, sillä valinnasta on valitettu hallinto-oikeuteen.

Ensimmäisen työviikkonsa jälkeen haastateltu Pätsi kertoo uuden työn lähteneen käyntiin mukavasti.

- Paljon on tuttua asiaa, mutta paljon myös uutta.

Rovaniemeltä kotoisin oleva Pätsi on koulutukseltaan eläinlääketieteen lisensiaatti, ja hän on työskennellyt viimeiset kymmenen vuotta Pudasjärven kaupungin palveluksessa. Ensimmäiset seitsemän vuotta hän toimi johtavana eläinlääkärinä ja viimeiset kolme vuotta myös ympäristöjohtajana.

-Pätsi toteaa, että kunnan yleishallinto on toki kaiken kaikkiaan suurempi kokonaisuus.

- Minua on oikeastaan kiinnostanut vuosien ajan jo enemmän kunnan yleishallinto.

Puolangan hallinjohtajana Henri Pätsi tulee tekemään töitä sekä paikan päällä kunnanvirastolla että etänä. Hän kertoo tehneensä paljon etätöitä ympäristöjohtajana jo ennen koronaa.

- Silloin kun olen täällä paikan päällä, varaan aikaa fyysiselle kanssakäymiselle niin, että pystyy kasvotusten järjestämään tapaamisia.

Pitemmät työmatkat ovat niin ikään Pätsille tuttuja jo eläinlääkärinä toimimisen ajoilta. Hän naurahtaakin, että tämänhetkinen, noin 140 kilometrin mittainen työmatka on huomattavasti aiempaa lyhyempi.

Lue enemmän 21. huhtikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


1 274 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page