top of page

Puolangan Miete kokoontui joulupuurolle voimavararyhmän kanssa


Diakoni Marja Heikkinen ja kanttori Elisa Ojala esittivät joulujuhlassa humoristisen kohtauksen apteekissa asioimisesta.

Puolangan Miete ja Puolangan voimavararyhmä viettivät yhdessä mukavan joulujuhlan marraskuun viimeisenä päivänä seurakuntasalissla. Sirpa Siira, Terttu Herukka ja Orvokki Moilanen olivat keittäneet maukkaan riisipuuron ja luumusopan sekä kattaneet pöytään myös voileipiä ja kakkukahvit.

Juhlan juonsi Arto Korkatti ja yhdessä lauletut joululaulut siivittivät ajatukset lähestyvään jouluaikaan.

Terttu Herukka kertoi, että Mietteen kokoontumisissa on keskusteltu, miten ensimmäinen kohtaaminen on ihmisten välisessä kanssakäymisessä kaikkein tärkein.

Herukka mainitsi, että ensitapaamisen hetkessä ihminen muodostaa kuvan toisesta henkilöstä, joten rakentavan ja luottamuksellisen toiminnan edellytys on, että kiinnitämme huomiota siihen, miten käyttäydymme ensimmäisessä kohtaamistilanteessa.

Herukan puheenvuoron jälkeen nähtiin kolme erilaista kohtaamista komiikan ja huumorin keinoin. Kaikki näyttelijät olivat Mietteen ryhmissä kävijöitä ja he esiintyivät rooleissaan ensimmäistä kertaa. Myös esitysten käsikirjoitus oli heidän omaa käsialaansa.

Lue enemmän 14. joulukuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Rauni Räisänen, kuva Arto Korkatti115 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page