top of page

Puolangan pessimistit ry:llä on tiedossa kiireinen kesäToissa viikolla pessimistit ry järjesti vuosikokouksen, jossa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle toimikaudelle. Kokouksessa uudistui myös hallitus ja yhdistykselle valittiin uusi puheenjohtaja. Hallitus sai nuorta intoa, sillä hallituksen jäsenten mediaani-ikä on alle kolmekymmentä vuotta. Hallituksen uudet jäsenet ovat Santeri Rahkamaa, Oskari Haapalainen ja Katja Kemppainen. Hallituksessa jatkavat Jari-Pekka Manninen, Tommi Rajala ja Carita Moilanen.

Kokouksessa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi pitkän linjan pessimisti Carita Moilanen. Vuonna 2009 Moilanen liittyi Traumaryhmään ja on siitä asti ollut enemmän tai vähemmän mukana toiminnassa. Nyt hän katsoo tulevaa innolla odottaen. - Odotan ihan mielenkiinnolla, mitä tämä uusi pesti tuo tullessaan. Yhdistyksen toiminnassa tapahtuu tällä hetkellä paljon uutta, Moilanen kommentoi.

Toimintasuunnitelmassa avattiin kesän tapahtumia. Puolangan pessimistit ry:n päätavoite on puolankalaisen pessimismin idean levittäminen entistä laajemman yleisön tietouteen. Tavoite konkretisoituu, kun Uusi pessimismimusikaali -nimeä kantava musikaali saa ensi-iltansa ensi kesänä. Lisäksi pessimistit jatkavat laadukkaan sisällön tuottamista somekanaviin, ja videotuotantoa pyritään viemään ammattimaisempaan suuntaan.

Musikaalin lisäksi myös pessimistitalon avaaminen pitää pessimistit kiireisenä. Maaliskuussa loppuu vuokrasopimus nykyisen vuokralaisen kanssa, jonka jälkeen entinen Ryhdin talo muutetaan pessimistitaloksi.

Laura Tolonen, kuva Jari-Pekka Manninen

149 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page