Puolangan pessimistit ry:llä on tiedossa kiireinen kesäToissa viikolla pessimistit ry järjesti vuosikokouksen, jossa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle toimikaudelle. Kokouksessa uudistui myös hallitus ja yhdistykselle valittiin uusi puheenjohtaja. Hallitus sai nuorta intoa, sillä hallituksen jäsenten mediaani-ikä on alle kolmekymmentä vuotta. Hallituksen uudet jäsenet ovat Santeri Rahkamaa, Oskari Haapalainen ja Katja Kemppainen. Hallituksessa jatkavat Jari-Pekka Manninen, Tommi Rajala ja Carita Moilanen.

Kokouksessa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi pitkän linjan pessimisti Carita Moilanen. Vuonna 2009 Moilanen liittyi Traumaryhmään ja on siitä asti ollut enemmän tai vähemmän mukana toiminnassa. Nyt hän katsoo tulevaa innolla odottaen. - Odotan ihan mielenkiinnolla, mitä tämä uusi pesti tuo tullessaan. Yhdistyksen toiminnassa tapahtuu tällä hetkellä paljon uutta, Moilanen kommentoi.

Toimintasuunnitelmassa avattiin kesän tapahtumia. Puolangan pessimistit ry:n päätavoite on puolankalaisen pessimismin idean levittäminen entistä laajemman yleisön tietouteen. Tavoite konkretisoituu, kun Uusi pessimismimusikaali -nimeä kantava musikaali saa ensi-iltansa ensi kesänä. Lisäksi pessimistit jatkavat laadukkaan sisällön tuottamista somekanaviin, ja videotuotantoa pyritään viemään ammattimaisempaan suuntaan.

Musikaalin lisäksi myös pessimistitalon avaaminen pitää pessimistit kiireisenä. Maaliskuussa loppuu vuokrasopimus nykyisen vuokralaisen kanssa, jonka jälkeen entinen Ryhdin talo muutetaan pessimistitaloksi.

Laura Tolonen, kuva Jari-Pekka Manninen

0 katselukertaa
logo_35v_sin.tif

Ouluntie 1

89200 Puolanka

Puolanka-lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

AVOINNA

Arkisin ma-pe 9.00-16.00

HUOM! Koronavirusepidemian vuoksi Puolanka-lehden toimitus on suljettu asiakkailta.

Toimitukseen voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Aukioloajat koskevat Mielikuvan lahjatavara-valokuvaliikettä, joka on avoinna ma-pe 9-16.

TOIMITUS

toimitus@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Eija Luukkonen

eija.luukkonen@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Laura Tolonen

050 326 8170

PÄÄTOIMITTAJA

Tuomo Seppänen

0500 774 904

tuomo.seppanen@puolanka-lehti.fi

ILMOITUSMYYNTI

LASKUTUS, TILAUKSET

© 2020 Puolanka-lehti.

logo_35v_sin.tif

Puolangan paikallislehti vuodesta 1983.