top of page

Puolangan yrittäjät lähtevät ideoimaan uudenlaista tapahtumaa Puolangalle


Viime viikon tiistaina Puolangan Yrittäjät ry:n jäsenet kokoontuivat syyskokouksen merkeissä Pororajan Majoituksen jouluisessa kahvilassa. Asialistalla oli syyskokouksen perinteiset asiat kuten toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen ensi vuodelle sekä henkilönimityksiä.

Vaikka itse toimintasuunnitelma ei kokenut suuria muutoksia, niin ideoita saatiin ilmaan. Paikalla olleet yrittäjät Heli Kinnunen ja Kyösti Karvonen ovat myös Oulujärvi Leaderin hallituksen jäseniä. Kinnunen kertoi, että nyt olisi otollinen aika hakea rahoitusta erilaisiin hankkeisiin.

Heli Kinnunen taas toi esiin ajatuksen tapahtumasta, jota hän on miettinyt jo pidemmän aikaa. Tapahtumassa kampaajat ja meikkaajat laittaisivat vapaaehtoisia osallistujia ja sen jälkeen olisi jokin huipentuma.

Kauneus- ja hyvinvointiaiheinen tapahtuma herätti kiinnostusta yrittäjissä, joten tartuttiin tuumasta toimeen. Kokouksessa nimettiin työryhmä suunnittelemaan mahdollista tapahtumaa.

Ryhmä kokoontuu torstaina. He haluavat mukaan enemmän yrittäjiä, joten kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Kinnuseen. Hän tarvittaessa kertoo ensimmäisen kokoontumisen annin, mikäli sinne ei ennätä paikalle. Mukaan tuleminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Lue enemmän 7. joulukuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

189 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page