top of page

Raimo ja Riitta Holappa hyvästelivät kaupan arjen asiakkaineen


Maanantai oli Riitta ja Raimo Holapan viimeinen päivän kaupalla.

Raimo ja Riitta Holappa astuivat pois K-market Paprikan kauppiaiden roolista maanantaina. Sen johdosta he kakkukahvittelivat asiakkaiden kanssa viime viikon keskiviikkona. Jo aamusta asiakkaita saapui kiittelemään kauppiaita ja toivottamaan hyviä eläkepäiviä. He arvelivat, että päivään ja keskusteluihin he palaavat useasti.

Kaupan omat kiireet päivän aikana jatkuivat, mutta aikaa asiakkaille oli. Holapat ovat tehneet työtään aina asiakkaita varten ja he ovatkin kiitollisia siitä, että ihmiset ovat uskollisesti olleet kaupan ovea avaamassa ja toivottavasti avaavat jatkossakin uusien kauppiaiden aikana.

- Asiakkaille suuri kiitos. On ollut hirveän mukavaa asiakkaiden kanssa tehdä työtä ja heitähän sitä tulee ikävä ja myös henkilökuntaa, Riitta kertoi.

Kauppiuudesta jääminen ei ole ollut mikään helppo päätös. Syksyllä tuli kuitenkin aika, jolloin he päättivät, että pitää olla aikaa muullekin kuin työlle. Raimo muistelee hetkeä, kun piti painaa enteriä irtisanoutumiskirjeen lähettämiseksi. Lopettamispäätöstä ei saanut heti julkaista, mikä tuntui ajoittain hieman hankalalle.

- Kun tähän on valmistautunut viime kesästä ja syksystä alkaen, niin tämä on koko ajan alkanut tuntua entistä oikeammalta ratkaisulta. Totta kai ajatukset asiasta vaihtelevat. Odotan sitä, että saa tehdä enempi niitä omia juttuja, koska tämä työ on ollut aika sitovaa, joten oikein hyvät tunnelmat ovat nyt, Raimo kertoi.

Lue enemmän 4. toukokuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen, kuva Tuomo Seppänen

339 katselukertaa
bottom of page