top of page

Ryhdin jääkiekkoporukka sai tunnustusta aktiivisesta toiminnastaan


Kainuun Urheilugaalassa palkittiin kuntakohtaisia liikuntatekoja. Puolangan Vuoden liikuntateko -palkinto myönnettiin Puolangan Ryhdin jääkiekkojaostolle. Tapahtuman juontaja Kalle Lauronen haastatteli palkinnon vastaanottanutta jääkiekkojaoston Eemeli Väisästä sekä Puolangan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Mikko Kanniaista.

Kainuun Urheilugaalassa palkittiin kaksi viikkoa sitten perjantaina kuntakohtaisesti erilaisia vuoden 2020 liikuntatekoja. Puolangan Vuoden liikuntateko -palkinto myönnettiin Puolangan Ryhdin jääkiekkojaostolle.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että aktiivisten miesten jääkiekkoporukka huoltaa talkoilla luistelujäitä iltaisin ja viikonloppuisin kuntalaisten käyttöön. Talkootuntien lisäksi he liikkuvat itsekin oman kunnan jäillä ja naapurikenttien jäähalleissa. He toimivat esimerkillisesti liikkumalla, mutta myös tuomalla harjoitusten ajaksi perheensä liikunnan pariin.

Puolangan Ryhdin jääkiekkojaoston jäseniä ovat puheenjohtaja Juho Väisänen, Eemeli Väisänen ja Jaakko Väisänen. Juho Väisänen kertoo tunnustuksen tuntuvan mukavalta, vaikka se oli tullut myös yllätyksenä.

- Ei kyllä ollut ajatellut, että tuollaisen tästä saisi, Väisänen toteaa paikalliseen jääkiekkotoimintaan viitaten.

Jääkiekkoharrastusta alettiin aktivoida Puolangalla useamman vuoden hiljaiselon jälkeen vuonna 2012, Väisänen muistelee.

- Silloin aloiteltiin uudestaan pelaamaan ja keräilemään kasaan porukkaa. Siitä se on lähtenyt uudestaan nousemaan.

Tämänhetkisen jääkiekkoharrastuksen tilanteen Juha Väisänen näkee Puolangalla varsin hyvänä. Pelivuoroja on pidetty neljä kertaa viikossa vähän säästä riippuen, ja pelaajia on riittänyt kymmenestä kahteenkymmeneen henkeä. Koronarajoitusten takia kulunut talvi on tosin ollut hiukan hiljaisempi.

Puolangan jääkiekkotoiminnasta enemmän 28. huhtikuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Heikkinen, kuva Anni Heikkinen

401 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page