top of page

Sää suosi lauantaista toritapahtumaa


Hyvän toritapahtuman aineksia ovat aurinkoinen sää, hyvä tunnelma, riittävästi yleisöä ja sopivasti asiaa oikein annosteltuna. Lauantaina Puolangan torilla nämä ainekset sekoittuivat juuri sopivasti ja SPR Puolangan osaston järjestämä tapahtuma kiinnosti kävijöitä ja keräsi runsaasti kiitoksia.

Koronan vuoksi osasto on joutunut kerta toisensa jälkeen perumaan aiotut yleisötapahtumansa parin viime vuoden aikana. Tautitilanteen helpottuminen mahdollisti pitkään suunnitellun toritapahtuman järjestämisen. Kun mukaan saatiin Puolangan Eläkeläiset ry, Kainuun Omaishoitajat ja Läheiset ry sekä Kainuun Muistiyhdistys ry, päätettiin torille tulla esittelemään järjestöjen toimintaa ja tarjoamaan yleisölle maksutta grillimakkaroita ja kahvia vohveleiden kera. Tapahtuman musiikista vastasi Raimo Laamanen, ja hänen esityksensä sai muutaman parin myös tanssahtelemaan esiintymislavan edustalla.

Yleisöä kiinnosti torin infopisteellä tällä kertaa erityisesti 72 tunnin kotivara ja poikkeusoloihin valmistautuminen, mutta myös ensiapuryhmän toiminta, ystävätoiminta ja mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin avustusoperaatioihin. Esitteitä ja hyviä neuvoja jakamassa oli edustajia kaikista paikalla olleista järjestöistä.

Lue enemmän 18. toukokuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Johan Heino


168 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page