top of page

Sanna Anttosen teoksiin pääsee tutustumaan rastiviikon ajan


Moni onkin varmaan huomannut, että entisessä Heikinvakan liiketilassa on käynyt muutos ja ikkunassa on katseenvangitsevia tauluja. Sanna Anttonen perusti sinne keväällä ateljeen, ja pitää tilassa Kainuun rastiviikon ajan avoimet ovet. Ateljeessa pääsee ihailemaan taidetta ja näkemään myös itse taiteilijan työssään.

Puolankalaislähtöinen Anttonen on toiminut reilun vuoden taiteilijana. Osakeyhtiö KaikuArtilla on ollut mielenkiintoinen matka, sillä vuodessa on tapahtunut paljon, mistä Anttonen on erittäin kiitollinen. Hänen teoksiaan tulee olemaan esillä asuntomessuilla kolmessa eri kohteessa ja yhdessä kohteessa on parikin teosta. Lisäksi keväällä julkaistiin yhteistyö Iskun kanssa.

Anttonen työskenteli aikaisemmin mökillään Vilpusjärvellä, mutta nyt maalaaminen tarvitsee paljon enemmän tilaa ja myös rauhaa. Hän halusi kuitenkin uudenkin ateljeen olevan rakkaalla kotipaikkakunnallaan.

- Isot teokset vaativat tilaa sekä kuivatukselle että säilytykselle. Nämä tilat ovat ihanteelliset. Tämä on minulle sellainen oma kupla. Entistä enemmän olen täällä ja todella paljon vietän aikaa Puolangalla, Sanna Anttonen kertoi.

Lue enemmän 29. kesäkuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen


24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tietovisa Ravintola Esterissä ja etänä 19.5. kello 17

Ravintola Esterin tietovisa käydään 2-4 -henkisin joukkuein kello 17 alkaen. Vastausaikaa on kello 18 saakka. Mikäli haluat osallistua kisaan, lähetä vastauksesi osoitteeseen tuomo.seppanen@puolanka-l

Comments


bottom of page