top of page

Sanna Anttosen teoksiin pääsee tutustumaan rastiviikon ajan


Moni onkin varmaan huomannut, että entisessä Heikinvakan liiketilassa on käynyt muutos ja ikkunassa on katseenvangitsevia tauluja. Sanna Anttonen perusti sinne keväällä ateljeen, ja pitää tilassa Kainuun rastiviikon ajan avoimet ovet. Ateljeessa pääsee ihailemaan taidetta ja näkemään myös itse taiteilijan työssään.

Puolankalaislähtöinen Anttonen on toiminut reilun vuoden taiteilijana. Osakeyhtiö KaikuArtilla on ollut mielenkiintoinen matka, sillä vuodessa on tapahtunut paljon, mistä Anttonen on erittäin kiitollinen. Hänen teoksiaan tulee olemaan esillä asuntomessuilla kolmessa eri kohteessa ja yhdessä kohteessa on parikin teosta. Lisäksi keväällä julkaistiin yhteistyö Iskun kanssa.

Anttonen työskenteli aikaisemmin mökillään Vilpusjärvellä, mutta nyt maalaaminen tarvitsee paljon enemmän tilaa ja myös rauhaa. Hän halusi kuitenkin uudenkin ateljeen olevan rakkaalla kotipaikkakunnallaan.

- Isot teokset vaativat tilaa sekä kuivatukselle että säilytykselle. Nämä tilat ovat ihanteelliset. Tämä on minulle sellainen oma kupla. Entistä enemmän olen täällä ja todella paljon vietän aikaa Puolangalla, Sanna Anttonen kertoi.

Lue enemmän 29. kesäkuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen


13 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

11. Mikä on käärijä? 12. Missä ihmisellä on sinussolmuke? 13. Minä vuonna Nato perustettiin? 14. Milloin on Ruotsin kansallispäivä? 15. Mitä syötävää on orzo? 16. Mikä on Sumeliuksen (tv-sarjasta Kont

Ravintola Esterin tietovisa käydään 2-4 -henkisin joukkuein kello 17 alkaen. Vastausaikaa on kello 18 saakka. Mikäli haluat osallistua kisaan, lähetä vastauksesi osoitteeseen tuomo.seppanen@puolanka-l

bottom of page