top of page

Seppo Moilasen lämminhenkistä 80-vuotisjuhlaa vietettiin loppiaisena rukoushuoneella


Puolangan seurakunnan edustajat Marjo Karhu ja Marja Heikkinen onnittelivat päivänsankaria ja kiittivät seurakuntien keskinäisestä yhteistyöstä.

Seppo Moilasen syntymäpäivää vietettiin loppiaisena, jolloin Kainuussa mitattiin yli 30 asteen pakkasia. Juhlaväkeä saapui eri seurakunnista helluntaiseurakunnan rukoushuoneelle, jossa nautittiin juhlapäivän musiikista ja sanasta noin 50 henkilön voimin. Osa kutsutuista oli estynyt saapumaan juhlaan kireän pakkasen vuoksi.

Syntymäpäiväjuhlan juontajaksi Moilanen oli kutsunyt Suomussalmelta Kari Korhosen, joka totesi tehtävän olevan hänelle kunnia-asian.

Moilanen on ollut näyttämässä evankeliumin valoa seurakunnan kautta Puolangalle ja paljon laajemmallekin. Linja-automatkoja hän on tehnyt Venäjän maalle 130 kertaa ja palvellut ihmisiä ja seurakuntia, vienyt sinne tuhansia Raamattuja ja muutakin apua henkilökohtaisilla käynneillään yli 40 vuoden aikana 768 kertaa. Moilanen on kuulunut 1986 perustetun Puolangan helluntaiseurakunnan vanhimmistoon sen perustamisesta lähtien.

Moilanen kertoi, että koska Ukrainassa on ollut sotatila meneillään jo lähes kaksi vuotta ja siellä on tullut paljon orpolapsia, niin hän haluaa lahjoittaa rahalahjat orpolapsikotien hyväksi.

Onnittelupuheenvuoroja käyttivät muun muassa sotkamolaiset Heikki Penttinen ja Minna Ahonen sekä paikallisista Vuokko Lammela ja Ljudmila Kähkönen. Kalevalan seurakunnan onnittelut voitiin kuulla paikan päältä Karjalasta Whats­Appin kautta. Siellä Seppo ja Terttu ovat vierailleet usein.

Ukrainalaiset nuoret naiset esittivät onnittelulauluinaan kaksi ukrainalaista laulua, joissa toivottiin onnea ja pitkää ikää.

Lue enemmän 17. tammikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Rauni Räisänen

209 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page