top of page

Seurakunnan pilkkikisoja vietettiin ihanteellisessa säässä


Taivallahdessa vietettiin lauantaina aamupäivä pilkkimisen ja yhdessäolon merkeissä, kun siellä järjestettiin seurakunnan pilkkikilpailut. Perinteikäs tapahtuma pidettiin tänä vuonna jo kolmattatoista kertaa, ja sen tuotto meni lähetystyön hyväksi.

Kalaonneaan oli saapunut kokeilemaan kaiken kaikkiaan 19 pilkkijää, kun osallistujamäärän yläraja oli 20 henkeä. Rannassa olleella myyntikojulla riitti niin ikään hyvin kävijöitä. Tapahtumaa järjestämässä ollut Anneli Karjalainen kertoi, että väkeä oli paikalla varsin sopivasti.

- Ei ole ollut ruuhkaa, mutta koko ajan on kuitenkin käynyt arvan- ja kahvinostajia.

Karjalainen kiitteli pilkkikisojen sujuneen mukavasti, vaikka jatkuvasti muuttuva koronatilanne olikin aiheuttanut epävarmuutta tapahtuman järjestämisen suhteen.

Kahvi, paistettu makkara ja munkki tekivät rannan myyntikojulla hyvin kauppansa. Arpajaislipukkeet myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman päättymistä.

Myyntikojun antimet kelpasivat hyvin myös järveltä puolenpäivän jälkeen rantaan saapuneille pilkkijöille. Seurakunnan pilkkikilpailujen suurimman kalan sai 90 gramman tuloksella Reijo Heikkinen. Miesten sarjan voiton vei Teuvo Väisänen ja naisten sarjan voittoon ylsi Paula Mäkäräinen. Lasten sarjan voitti 11-vuotias Joona Laukkanen.

Lue enemmän 31. maaliskuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Heikkinen

142 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page