top of page

Siperianhuskyjen erikoisnäyttely järjestettiin tilavissa puitteissa Paljakassa


Viikonloppuna Paljakassa järjestettiin siperianhuskyjen erikoisnäyttely Siperianhusky-seura ry:n toimesta. Siperianhuskyjen erikoisnäyttely järjestetään kerran vuodessa joka vuonna eri paikkakunnalla. Puolangalla kyseistä näyttelyä ei ole aikaisemmin järjestetty.

Erikoisnäyttelyyn osallistui noin 240 koiraa omistajineen. Siperianhuskyt olivat pääosin tulleet Paljakkaan eri puolilta Suomea, mutta myös esimerkiksi Ruotsista ja Norjasta.

Näyttelysuunnittelutoimikunnan puheenjohtaja Maritsa Pietikäinen kertoi olleensa tyytyväinen viikonlopun kulkuun.

- Tuntuu, että mukavasti on ainakin tähän asti mennyt. Ihmiset ovat olleet hyvällä tuulella ja tuntuu, että kehät pyörivät jouhevasti ja järjestelyt sujuvat. Isompia ongelmia ei ole onneksi tullut, Pietikäinen mietti sunnuntaina.

Pietikäinen totesi, että siperianhuskyjen erikoisnäyttelyn järjestäminen Paljakkaan on vaatinut kokonaisuudessaan kahden vuoden työn.

- Talkoolaisia on ollut viikonlopun aikana kiitettävä määrä. He huolehtivat parkkiinohjauksesta, rokotusten tarkastuksesta ja muista asioista, Pietikäinen huomautti.

Paljakan näyttelyalue soveltui hyvin siperianhuskyjen näyttelyyn, sillä aivan kehien vieressä olivat tilavat parkki- ja ruokapaikat. Pietikäisen mukaan Paljakka on kaikin puolin toimiva alue näyttelyn järjestämiselle.

- Paikkana tämä on hyvä, onhan tämä Manner-Suomen keskipiste. Lähtökohtaisesti kaikilla on yhtä pitkä matka tänne. Täällä on loistavat puitteet tämäntyyppiselle tapahtumalle.

Lue enemmän 28. syyskuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Milla Hiltunen

98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page