top of page

Törmänmäen pop up -kesäkahvilan avajaisia vietettiin vilkkaissa meiningeissä


Törmänmäen pop up -kesäkahvila avasi ovensa sunnuntaina. Kahvilan avajaisiin saapui runsain joukoin väkeä eri puolilta Kainuuta, ja tunnelma avajaisissa olikin eloisa, kun kahvila täyttyi uteliaista asiakkaista. Kahvilan avajaiset olivat kaksipäiväiset ja siellä esiintyi popkanteletar Ida Elina eli Päivi Kujanen.

Törmänmäen pop up -kesäkahvila on auki ensi sunnuntaihin saakka, eli yhteensä kahdeksan päivää. Kahvilassa juhlistetaan samalla myös 150-vuotiasta Väyrylä-nimistä sukutilaa.

Kesäkahvilaa pitävät siskokset Anna-Kaisa Mäkelä ja Hanna Tyrni, joiden sukujuuret ovat vahvasti Puolangalla. He kertoivat olevansa hyvä tiimi ja heistä onkin mukava, että kahvilan pidon myötä he saavat olla yhdessä pidemmän ajan. Kahvilan avajaisiin he pyysivät esiintymään vanhinta siskoaan Ida Elinaa.

Kahvila on alun perin siskosten mummula ja he kertoivat paikan olevan heille erittäin rakas, sillä etenkin lapsuudessaan he viettivät siellä runsaasti aikaa. Kuitenkin yhä edelleen he tulevat vuosittain näihin maalaismaisemiin kaupungin kiireiden keskeltä.

- Täällä on ollut ihana tehdä kaikkea ja täältä mummulasta on ihania muistoja. Jos haluaa rauhallisuutta, niin täällä on määränpää mihin tulla. On mahtava nähdä tämä pirtti elossa ja on varmasti hieno viikko tulossa, Tyrni kommentoi

Popkanteletar Ida Elina esiintyi Törmänmäessä sunnuntaina sekä maanantaina. Hän esitti niin omaa musiikkiaan kuin perinteisiäkin kappaleita, kuten Nälkämaan laulun.

Lue enemmän 15. kesäkuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Milla Hiltunen

857 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page