top of page

Tarrakisat saatiin päätökseen suunnistuksen ja palkintojen jaon merkeissä


Koulut alkoivat viime viikon tiistaina, mikä perinteisesti tarkoittaa Puolangan Ryhdin yleisurheilujaoston järjestämän tarrakisakauden päättymistä ja palkintojen jakoa. Kesän viimeisellä kerralla lapset pääsivät suunnistamaan urheilukentän lähistölle rakennetulle radalle. Monet halusivat kokeilla reittiä monta kertaa, jotta omaa aikaansa saisi parannettua. Lapset pääsivät nauttimaan myös jäätelöistä päättäjäispäivän kunniaksi.

Yhteensä 11 lasta palkittiin kesän mallikkaista urheilusuorituksista. Viiden käyntikerran jälkeen luvassa oli paita, kymmenestä kerrasta sai pienen pytyn ja isoon pyttyyn tarvittiin viisitoista suoritusta.

Yhden tarran sai esimerkiksi suunnistamalla iltarasteille torstaisin tai yleisurheilemalla tiistai-iltaisin. Vaikka tarrakisat saatiin jo päätökseen, iltarasteja on luvassa ainakin elokuun ajan.

Lasten kohdalla iltarasateilla lanseerattiin polkureittisuunnistus, joka mahdollistaa suunnistuksen pienimmillekin.

Tarrakisoissa kävi kesällä urheilemassa parhaimmillaan 30 lasta per kerta, mutta yleensä mukana oli noin parikymmentä lasta. Mukana tarrakisoissa oli paikallisten lisäksi myös esimerkiksi mökkiläisiä.

Lue enemmän 19. elokuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Milla Hiltunen

80 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page