Tietovisa 21.6. Ravintola Esterissä ja netissä kello 18.00

Ravintola Esterin tietovisa kello 18 alkaen Esterissä ja livenä netissä. Kisa käydään 2-4 -henkisin joukkuein. Vastausaikaa on kello 19 saakka. Mikäli haluat osallistua kisaan, lähetä vastauksesi osoitteeseen tuomo.seppanen@puolanka-lehti.fi kisan jälkeen HETI kello 19. Myöhemmin lähetetyt vastaukset eivät ehdi mukaan kisaan. Nettikisaan osallistuville lähetetään oikeat vastaukset kisan jälkeen ja ne julkaistaan myös ensi viikon Puolanka-lehdessä. Kysymykset kysyi Tuomo. Kysymykset tulevat kahdessa 10 kysymyksen sarjassa. 17.55 ensimmäiset ja 18.30 toiset kysymykset.


Visaan osallistui yhdeksän joukkuetta, neljä Esterissä ja viisi netissä. Voittajaksi palasivat harjoitustauon jälkeen Tapiolan Tietäjät Espoosta 13,2 pisteellä. Toisena Royal We Oulusta 10,5 ja kolmannella sijalla Röykkiö Esterissä 9,5 pisteellä. Seuraavina Kana-aivot Askanmäestä ja Riskiryhmä Kuopiosta 9 pistettä, Koivulehtolaiset 8, Seppo ja Arto sekä Holapa 5 sekä Nuuti 4 pistettä.


Visa jälleen ensi sunnuntaina kello 18 Esterissä ja netissä. Kysymykset kysyy Ismo ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan kisaan joko paikan päälle Esteriin tai netissä.


1. Kenestä kertoo kirja Rikolliseksi kasvatettu?

2. Mitä sana turku tarkoittaa?

3. Kuka on Kannuksen uusi kaupunginjohtaja?

4. Kuka ohjasi vuonna 1999 316 katsojaa elokuvateattereissa saaneen kotimaisen elokuvan Naisen logiikka?

5. Missä kunnassa sijaitsee Svartholman linnoitussaari?

6. Mikä on juksu?

7. Minkä väriset ovat tulppaanipuun kukat?

8. Mitä tarkoittaa leipomistermi riivaus?

9. Mikä on mopedin suurin sallittu ajonopeus?

10. Kun saamelaismies puhuu riu’usta (riuku), mitä hän silloin tarkoittaa, kun ei tarkoita puuriukua?

11. Mikä on vuusto?

12. Kaksi eri nuorta