top of page

Toritreffeillä oli mukavasti yleisöä
Suomen Punaisen Ristin Puolangan osasto järjesti jo perinteeksi muodostuneen toritapahtuman lauantaina. Tällä kertaa tapahtuma oli nimetty Toritreffeiksi ja kyllähän torilla tavattiin tuttuja, mutta myös paljon uusia kasvoja. Kaikkiaan tapahtumaan osallistui reilut 200 henkilöä.

Grillimakkarat, vastapaistetut vohvelit, kahvi, tee ja mehu tekivät hyvin kauppansa, vaikka kaikki tarjoilu olikin perinteisesti maksutonta. Osallistujille oli tarjolla myös erilaista esitemateriaalia ensiapuohjeista kotivaraan.

Paikan päällä olleet aktiivit myös kertoivat toiminnasta ja erilaisista toimintatavoista, joita isolla järjestöllä on vähän joka lähtöön. Puolangan osastossa on tällä hetkellä noin 60 jäsenmaksun maksanutta jäsentä, mutta muutamia uusiakin jäseniä liittyi mukaan tapahtuman aikana.

Osaston toiminta koostuu vahvasta ensiapuosaamisesta, ystävätoiminnasta, ruoka-aputoiminnasta ja avustusvalmiudesta. Osaston valmiusryhmän jäsenet ovat osa Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun laajaa avustusjoukkoa, joka hälytetään vuosittain muun muassa kadonneiden henkilöiden maastoetsintätehtäviin ja avustamaan viranomaisia erilaisissa katastrofitilanteissa.

Lue enemmän 24. toukokuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen, kuva Johan Heino119 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page