top of page

Ukonkankaan tuulivoimapuistohankkeen tiedotustilaisuudessa keskusteltiin pääosin kaavasta
Tuulivoimarakentaja Winda oy piti viime torstaina kunnan valtuustosalissa tiedotustilaisuuden liittyen Ukonkankaan tuulivoimapuistohankkeen tämänhetkiseen tilanteeseen. Tilaisuutta oli saapunut kuuntelemaan ja kommentoimaan vajaa parikymmentä henkilöä. Lisäksi Teams-yhteyden takana oli mukana parisenkymmentä henkilöä.

Yksi paljon ja pitkään puhuttanut asia oli kaava ja suunnitellulla tuulivoimapuistoalueella olevien maanomistajien maiden vuokraus tuulivoimayhtiölle. Windan projektipäällikkö Edgar Kekkosen mukaan osa maista on vuokrattu, mutta hän ei suostunut avaamaan tehtyjä ja tekemättömiä vuokrasopimuksia.

Matti Reinikka nosti esiin yhden kiinteistön, joka on keskeisellä paikalla kaava-alueella. Reinikka kertoi, että kyseistä aluetta ei tulla vuokraamaan tuulivoimayhtiölle. Samalla kyseisen kiinteistön omistava metsäyhtymä jätti kirjallisen ilmoituksen sekä tuulivoimayhtiölle että kunnan edustajana paikalla olleelle pormestari Harri Peltolalle. Ilmoituksessa vaaditaan kyseisen alueen poistamista koko tuulivoimakaavasta.U

Aiheesta enemmän 20. maaliskuuta Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen166 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page