top of page

Uudessa nuorisotalossa on tilaa viettää aikaa


Perjantaina avattiin uusi nuorisotalo, joka toimii entisen päiväkodin tiloissa. Ensiksi taloa pääsivät katsomaan alakoululaiset ja illalla nuorisotaloon tutustuivat yläkoululaiset. Avajaisia juhlistettiin herkkujen kera.

Päivisin samoissa tiloissa toimii valmennuspaja Sarka. Talo tulee olemaan avoinna maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Ala- ja yläkoululaisille on omat aikansa.

Uudet tilat palvelevat hyvin nuoria. Siellä on paljon yhteistä tilaa, mutta myös nurkkauksia olla pienemmälläkin porukalla. Tilat myös odottavat nuorten omaa kädenjälkeä. Nuorisotyöntekijä Juho Karhusta on oikein hyvä, että nuoret saavat oman paikan, jossa viettää aikaa.

- Monari on toki ollut aika legendaarinen paikka ja ollut kauan nuorisotoimen piste. Sinänsä iso muutos, mutta on kiva, että saadaan omat tilat. Monarilla on ollut hyvät tilat, mutta se on myös yhdistysten käytössä, joten tavaroita piti siirrellä. Tämä on ihan omaa tilaa, Karhu kommentoi.

Karhu kertoi, että lapset ja nuoret ovat käyneet aktiivisesti kolmena päivän monarilla ja uskoo heidän käyttävän nuorisotaloakin ahkerasti. Puolangalla on noin 150 peruskoulun oppilasta, joista viikoittain noin puolet on löytänyt tiensä monarille.

- Meillä on ollut aika aktiivisesti kävijöitä varsinkin keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tila on ollut aina lähes tupaten täynnä.

Lue enemmän 30. marraskuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

155 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page