top of page

Uusi pessimismimusikaali vetosi ensi-illan yleisöön


Puolangan pessimistien Uuden pessimismimusi­kaalin ensi-iltaa vietettiin viime viikon tiistaina. Tommi Rajalan käsikirjoittama ja Anne Ålanderin ohjaama musikaali vetosi ensi-illan runsaslukuiseen yleisöön ja sai raikuvat suosionosoitukset.

Musikaalissa seikkailevat erilaiset satumaailman hahmot, kuten Lumikki (Justiina Mäkäräinen) sekä tämän ilkeä äitipuoli (Leena Heikkinen) ja totuuksia puhuva taikapeili (Eija Suomela). Kertoja (Carita Moilanen) koettaa varmistaa, että tapahtumat etenevät kuten saduissa kuuluu.

Mutta kuten musikaalissa todetaan, kaikki ei aina mene niin kuin saduissa. Uuden pessimismimusikaalin kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että tutut satukertomukset hahmoineen pistetään tehosekoittimeen puolankalaisen pessimismin kera.

Puolankalainen pessimismi kiinnostaa laajasti ympäri Suomea. Tämä näkyi myös tiistaina Uuden pessimismimusikaalin ensi-illassa, jossa katsojat olivat etupäässä ulkopaikkakuntalaisia. Lappeenrantalaiset Terhi Määttä ja Seija Lammensivu kertoivat saapuneensa Puolangalle varta vasten musikaalin takia. He kehuivat esitystä mahtavaksi.


Lisää Uudesta pessimismimusikaalista voi lukea 14.7. ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Heikkinen

373 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Комментарии


bottom of page