top of page

Vihlakan joulumyyjäisissä esillä uniikkeja lahjaideoita


Joulunalusviikolla 49 oli Vihlakan työkeskuksen väen järjestämät joulumyyjäiset. Kuuden tunnin aikana oli mahdollista löytää pukinkonttiin työkeskuksessa valmistettuja esineitä ja tavaroita. Pöydille oli laitettu kaikki kauniisti esille, joten niistä oli helppo valita haluamansa.

- Nämä kaikki ovat meidän ohjaajien yhdessä vihlakkalaisten työntekijöiden kanssa valmistamia. Meillä on töissä tosi hyvät ohjaajat ja ahkerat työntekijät, palveluohjaaja Hilkka Oikarinen kiitteli.

Vihlakan myyjäisissä käyneillä oli runsas tarjonta, mistä valita, kuten erilaisia ovikransseja, pöytä- tai ikkunakoristeita, käyttötekstiilejä sekä puisia tuotteita keittiötarvikkeista lähtien. Oli useista tuotteista koottuja valmiita lahjapakkauksia erilaisilla kokoonpanoilla.

Myynnissä oli hieman erikoisempia Teemu-ohjaajan ja verstaan puolella työskentelevien tekemiä tuotteita, kuten viinilönttätelinettä ja vihanneslaatikkoa sekä puusta tehtyjä kolmiokuusia jouluvaloille ja koristeille.

Päivän aikana Vihlakassa kävi reilut sata henkilöä, joilla oli tilaisuus ostaa uunilämpimiä Raunon paistamia ohrarieskoja ruokapöytäänsä.

Lue enemmän 22. joulukuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Rauni Räisänen, kuva Henri Heikkinen
133 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page