top of page

Vuoden yrittäjäksi valittiin Puolangalla Vaarojen Rakentajat


Jukka Daavittila, Veli-Matti Moilanen ja Lilli-koira takanaan miesten yksi seuraavista projekteista, Ristijärveltä siirretty aittarakennus.

Puolangan Yrittäjät ry valitsi vuoden 2020 yrittäjiksi Vaarojen Rakentajat Jukka Daavittilan ja Veli-Matti Moilasen. Kainuun vuoden yrittäjät julkistetaan ja palkitaan normaalisti maakunnallisessa palkintogaalassa, mutta tänä vuonna koronatilanteen vuoksi gaala on siirretty myöhemmäksi aikaan, jolloin sen voi järjestää.

Vaarojen Rakentajat -yritys on perustettu vuonna 2014, mutta molemmilla omistajilla on kokemusta myös toiminimellä toimimisesta.

Moilanen ja Daavittila olivat erittäin yllättyneitä kunnianosoituksesta.

- Tietysti tuntuu mukavalta ja olemme kovin yllättyneitä, että valinta on osunut meihin. Se, että tämä meidän pieni yritys on tällä tavalla huomioitu, niin se motivoi jatkamaan, Daavittila kertoi Moilasen myötäillessä.

Vaarojen Rakentajat rakentaa perinteisellä hirsirakentamisella pitkällä kokemuksella. Heitä työllistää paljon myös jo olemassa olevien hirsirakennuksien kengitys ja vanhojen hirsirakennusten siirtäminen paikasta toiseen.

Aiheesta enemmän 9. joulukuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen, kuva Tuomo Seppänen

293 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page