top of page

Wappurieha piristi ihmisiä Pessimismitalolla


Iltapäivällä Pessimismitalossa järjestettiinkin iltapäivätanssit, joissa tanssittajana oli pessimistien iloinen Wappuorkesteri Pettymys. Illan tansseissa soitti Ronski Beat.

Vappuaattona Puolangalla vietettiin Wappurieha-tapahtumaa Pessimismitalossa sekä talon piha-alueella. Koleasta säästä huolimatta runsaasti väkeä saapui paikalle päivän mittaan - eikä ihmekkään, sillä viimeksi Puolangalla järjestettiin vapputapahtuma kolme vuotta sitten. Tilaisuuden järjestivät Puolangan Yrittäjät, Lions Club Puolanka, Kahvila Elämä on juhla, Mannerheimin lastensuojeluliiton Puolangan osasto, Puolangan Eläkeläiset sekä Puolangan pessimistit.

Aiemmista vuosista poiketen vapputapahtuma järjestettiin Pessimismitalolla, mikä saikin kehuja muun muassa sisätilojen ja kahvilatoiminnan ansiosta. Kahvila Elämä on juhla avasi ovensa ensimmäistä kertaa tänä vuonna vapputapahtuman yhteydessä ja oli auki iltamyöhään saakka. Lisäksi tapahtuman yhteyteen oli saatu järjestettyä vapputanssiaiset, joita oli toivottu jo pitkään.

Lions Club Puolanka tarjosi tapahtumassa hernekeittoa 50-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi kaikille halukkaille. Aiempina vuosina Lions Club on toiminut vapputapahtumissa muun muassa makkaranpaistossa, mutta juhlan kunniaksi tänä vuonna oli keittotarjoilu.

Puolangan Eläkeläiset järjesti tapahtumassa kettinginheittoa, naulanheittoa sekä arpajaiset, joista voittajille oli luvassa erilaisia palkintoja.

Myös MLL:n Puolangan osasto oli mukana viihdyttämässä perheen pienimpiä.

- Meillä on onnenpyörä lapsille, josta tulee jokin tehtävä. Sen suorittamisen jälkeen lapsi saa palkinnon, kuten hiekkaleluja tai hiuskoruja, MLL:n jäsenet Minna Pulkkinen ja Miia Haapalainen kertoivat.

Vapputunnelmia enemmän 4. toukokuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Milla Hiltunen, kuva Tuomo Seppänen

303 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page