top of page

Ylä-Kainuun Osuuspankin Puolangan konttori sai uuden omistajan


Osuuspankin kiinteistön uusi omistaja Jari Luukkonen tutustui rakennukseen ja siinä vuokralaisena jatkaviin yrityksiin. Kuvassa vasemmalla Puolangan konttorin pankinjohtaja Antti Wallenberg.

Ylä-Kainuun Osuuspankin Puolangan konttorin kiinteistö vaihtoi omistajaa viime viikon tiistaina. Kiinteistön uusi omistaja on suomussalmelainen kiinteistösijoittaja Jari Luukkonen. Luukkosen ostamaan kiinteistökokonaisuuteen kuuluvat Puolangalla sekä pankin konttori että kirjakauppa Kipa.

Omistajanvaihdos ei tule vaikuttamaan osuuspankin tai Kipan toimintaan Puolangalla, sillä molemmat tilat jäävät vuokralle. Luukkonen kävi tutustumassa Ylä-Kainuun Osuuspankin Puolangan konttoriin viime keskiviikkona uuden vuokraisännän ominaisuudessa.

Luukkosen tekemään tuoreeseen kiinteistökauppaan kuuluu Puolangan tilojen lisäksi Ylä-Kainuun Osuuspankin entinen Suomussalmen konttori, joka on tällä hetkellä tyhjillään. Luukkonen kertoo, että mahdollinen kaupanteko oli tullut puheeksi pankissa erään toisen kaupan yhteydessä.

Luukkonen määrittelee, että Puolangan kiinteistö oli kaupassa ratkaisevassa osassa, koska siinä on jo valmiiksi olemassa vahva vuokralainen.

- Kyseessä on sellainen kokonaispaketti. Suomussalmen kiinteistöön on suunnitelmia olemassa ja tilanne tässä etenee, Luukkonen sanoo.

Lue enemmän 3. helmikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdesstä.


Laura Heikkinen, kuva Jaana Mustonen

466 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page