top of page

Yrittäjien kokouksessa suunniteltiin vapputapahtumaa ja rastiviikkoa


Viime viikon torstaina Puolangan Yrittäjät ry kokousti Elämä on juhla -kahvilassa. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2021 toimintakertomus sekä tilinpäätös. Muissa asioissa puheenvuoron käytti Kainuun Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Anu Tervonen. Muissa asioissa keskusteltiin rastiviikon tuomista mahdollisuuksista ja vappuaaton vappuriehan tapahtumista. 

’Vappuna yrittäjäyhdistys on perinteisesti järjestänyt muutaman yhdistyksen kanssa jonkinlaista vappuhulinaa. Tänä vuonna vappurieha on vappuaattona Pessimismitalolla. Päivän tarkempi ohjelma tulee tietoon, kunhan toimijat kokoustavat.

Tässä vaiheessa voidaan ainakin kertoa, että Puolangan Lions Club tarjoaa 50-vuotisjuhlan kunniaksi kävijöille hernekeittoa. Juhlat ovat koronan vuoksi siirtyneet jo kaksi vuotta.

Vihdoin ja viimein saadaan Pessimismitalolle myös kauan odotetut tanssit. Nostalgiset tanssit järjestetään päivätanssien muodossa. Puolangan Yrittäjät tarjoaa bändin, jonka nimeä ei vielä paljasteta. Luvassa on kuitenkin oikein kunnon tanssihumppaa, jonka tahtiin kelpaa laittaa jalalla koreasti. Myös muuta nostalgista ohjelmaa saattaa olla luvassa. 

Eikä siinä vielä kaikki. Live-musiikista päästään nauttimaan myös illemmalla, kun Pessimismitalolla soittaa puolankalaislähtöisten muodostama bändi Ronski Beat.

Yrittäjäyhdistyksen muista kokousasioista voi lukea 13. huhtikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

143 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page