top of page

54. Kainuun rastiviikon järjestelyt ovat jo kovassa vauhdissa

Ensi kesänä Puolanka isännöi Kainuun rastiviikkoa, joka järjestetään 3. - 7. heinäkuuta. Vaikka Luhtakankaalla alkaa lunta sadella mättäikköön, niin toisaalla rastiviikkoa järjestetään kovalla vauhdilla. Kainuun rastiviikko kokoaa aina yhteen suuren määrän ihmisiä. Paikalle odotetaan noin 4000 suunnistajaa ja 1000 muuta henkilöä kuten yleisöä.

Samaan aikaan Puolangalla järjestetään ensimmäinen Kainuun pyöräsuunnistusviikko, jonne odotetaan noin 500 henkilöä. Lisäksi Hossassa järjestetään Kainuu Trail -polkujuoksutapahtuma, jonne odotetaan jopa tuhatta osallistujaa. 

- Kaiken kaikkiaan tapahtumien tiimoilta odotamme heinäkuun alussa Kainuuseen yhteensä 6500 henkilöä, joten kaikenlaiselle majoitukselle on nyt tarvetta, pääsihteeri Jukka Liuha kertoi. 

Rastiviikolle etsitään myös talkoolaisia. Yleensä massiivisen rastiviikon järjestämisessä tarvitaan jopa 300 talkoolaista ja vapaaehtoista. Talkoolaisten ilmoittautumislomake avautuu Kainuun rastiviikon verkkosivuille loppuvuoden aikana. 

Vuokraamisjärjestely on sitten kuuden vuoden takaisen Puolangalla olleen rastiviikon jälkeen ottanut askeleen kohti digitaalisuutta.

Nyt ensisijaisesti oman kohteen voi ilmoittaa lomakkeella Kainuun rastiviikkojen verkkosivulla osoitteessa www.rastiviikko.fi. Sivustolla on yläpalkissa kohta 2022. Sitä painamalla avautuu valikko, jonka kautta pääsee ilmoittamaan yksityisen majoituskohteen. Sähköisen lomakkeen mukaan on kätevää liittää kohteesta muutama kuva.

Oman kohteen voi ilmoittaa myös täyttämällä perinteisen paperisen lomakkeen. Majoituslomakkeita voi hakea Puolanka-lehdestä.

Ensi kesän Kainuun rastiviikosta enemmän 24. marraskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen105 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page