top of page

Apupisteelle hyvän työn ja palvelun kunniakirja


Puolangan vammais- ja vanhusneuvosto on muistanut vuosittain kunniakirjalla hyvän työn ja palvelun tekijöitä. Viime vuodelta sen sai Osuuskunta Puolangan Apupiste, jolle kunniakirjan luovutti kokouksen puheenjohtaja Jaana Kemppainen toissa viikolla neuvoston kokouksessa. Kunniakirjan ja kukkaset otti kiitoksella vastaan Eila Yrjänheikki-Näyhä.

Yrjänheikki-Näyhä kertoi, että Apupiste on toiminut yli 20 vuotta ja palvellut kotitalouksia tarjoten niille monenlaista apua. Sen työntekijät ovat ammattitaitoisia ja joustavia. Osuuskunnan töitä tekevät ovat tarjonneet kokonaisvaltaista palvelua vankalla kokemuksella. Yritys on merkitty sosiaalipalveluja tuottavien yritysten rekisteriin, ja toimintaa valvoo kunta. Apupiste kuuluu kunnan palveluseteliyrittäjien rekisteriin.

Apupisteen asiakkaita ovat vanhukset, lapsiperheet sekä kaikki muutkin kotonaan asuvat, jotka tarvitsevat lyhytkestoista tai pidempiaikaista apua kotitöihin, esimerkiksi sairauden tai sairaudesta toipumisen aikana tai muuten vain helpottamaan arjen kiirettä.

Kotitaloudet saavat apua kodin viikkosiivouksissa ja suursiivouksissa ja lomalaisetkin mökkien siivouksessa. Vaatehuoltokin heillä sujuu, kuten pyykinpesu ja muu vaatehuolto. Työntekijän kanssa voi käydä toimittamassa kauppa-, virasto- ja muitakin asioitaan. Ulkoilukin sujuu avustajan kanssa turvallisesti samoin kuin pihatyöt.

Lue enemmän 8. kesäkuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Rauni Räisänen, kuva Heikki Väyrynen

130 katselukertaa0 kommenttia

コメント


bottom of page