top of page

Aution Raudan naisten ilta keräsi runsaasti osallistujiaa
Aution Raudassa viihtyi viime torstaina noin 50 naista, sillä siellä järjestettiin parituntinen naisten ilta. Rennossa mutta monipuolisesti järjestetyssä tapahtumassa naiset pääsivät esimerkiksi tutustumaan useiden tuote-esittelijöiden tuotteisiin, osallistumaan arvontaan sekä nauttimaan kahvi- ja kakkutarjoilusta. Lisäksi osallistujat pääsivät tutustumaan Aution Raudan uusiin omistajiin sekä tarjontaan.

Tunnelmaltaan iloisessa tapahtumassa osallistujat saivat myös viettää iltaa sekä jutella muiden puolankalaisnaisten kanssa. Monen suusta kuuluikin, että onpa mukava päästä pitkästä aikaa naisten iltaan.

Yksi naisista, joka oli tullut viettämään naisten iltaa Aution Rautaan oli Seija Moilanen. Hänen mielestään oli mukava, että tapahtuma oli päätetty järjestää, sillä viime vuosina tämän tyyppisiä tapahtumia on ollut Puolangalla vähemmän. Naisten illassa etenkin tuote-esittelyt olivat hänen mieleensä.

- Tosi monipuolisesti järjestetty tapahtuma. Täällä on esillä muutakin kuin rautakaupan tuotteita, hyvin oli otettu esittelyjä mukaan, hän kommentoi.


Lisää naisten illasta Puolanka-lehdessä 12.10.

287 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page