top of page

Autojen pesupalvelu syntyi kysynnästä

- Olen Juho Seppänen ja 17-vuotias, ja pyöritän pitkälti isäni kanssa autopesulaa tässä Puolangalla, kertoo Juho ja toivottaa asiakkaan tervetulleeksi autonpesuun entisen paloaseman tiloihin katsastuspisteen viereiseen halliin.

Yritys toimii Juhon isän Rami Seppäsen toiminimen alla. Juho kertoi idean autojen pesupalvelusta syntyneen monesta pienestä yksityiskohdasta.

- Puolangalla kun loppuivat autopesulapalvelut, isällä oli idea, että sellainen pitäisi saada. Minulla ei ollut kesätöitä niin paljon kuin olisin halunnut, ja autonpesuhommat ovat minusta ihan kiinnostavia asioita. Yhdistettiin nämä ideat ja pistettiin autopesula pystyyn, Juho kertoi.

Autopesula aloitti kesäkuun alussa ja töitä on riittänyt heti alusta ihan mukavasti, vaikka markkinointi on ollut aika pientä ja kaikki on tapahtunut hyvin lyhyessä ajassa.

- Ihan tarpeeksi yhdelle miehelle, mutta voisihan näitä aina enemmänkin olla, mutta ihan kohtalaisesti on ollut töitä.

Autonpesu käsittää palvelut auton peruspesusta täydelliseen auton koko pesuun. Auton ulkopesun lisäksi voi ostaa vahauksen.

Sisätilat voidaan pestä joko ”kevyenä” imurointina ja pölyjen pyyhkimisenä sekä siistimisenä tai sitten täyden palvelun pakettina, johon kuuluu muun muassa auton penkkien pesu tekstiilipesurilla.

Lue enemmän 3. heinäkuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen

146 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page