top of page

Pessimismitalolla nähdään toinen musikaali 


Pessimisteillä kesä pyörii suurilta osin musikaalin ympärillä, joka on nimeltään Kolmas pessimismimusikaali.

Pessimistithän eivät liikoja odotuksia pidä. Siitäkin huolimatta Pessimismitalolla tulee varmaan olemaan kolmas vilkas kesä. Pessimismitalo ja Elämä on juhla -kahvila avataan kesäkuun toisena maanantaina ja se palvelee aina elokuun loppuun saakka. 

Puolangan pessimistit ry:n toiminnanjohtaja Carita Moilanen kertoo yhdistyksen voimavaroista suuren osan menevän Kolmannen pessimismimusikaalin toteutukseen. Sen jälkeen voi olla joitain muitakin pienempiä tapahtumia.

- Musikaali täyttää kalenterin kesäkuussa ja heinäkuussa. Mahdollisesti loppukesällä voisi olla jotain tansseja, Moilanen paljastaa.

Pessimistien esittämä musikaali kantaa nimeä Kolmas pessimismimusikaali. Kyse ei ole kuitenkaan trilogiasta, eikä musikaalin katsominen millään tavalla edellytä aikaisempien musikaalien tuntemista. Tämänvuotisen musikaalin on käsikirjoittanut Tommi Rajala.

Musikaalin tuottajana toimii Oskari Haapalainen. Hän kuvailee musikaalia toiminnantäyteiseksi ja sitä katsoessa ei pitäisi ainakaan tylsistyä.  

- Tässä tapahtuu todella paljon ja nopeasti. Musikaalisen sekoilun todettiin meillä toimivan, joten jalostettiin sitä ajatusta, Haapalainen kertoo. 

Hänellä on myös kovat odotukset musikaalin suhteen. 

- Minusta ainakin henkilökohtaisesti tuntuu siltä, että tämä on hauskin tähän mennessä ja vauhdikkain. Tykkään itse tästä aihepiiristä, kun leikitellään supersankaritematiikalla. 

Musikaalin musiikin ovat säveltäneet Oskari Haapalainen ja Katja Kemppainen. Sanoitukset on kirjoittanut pääasiassa Tommi Rajala. Bändissä soittaa säveltäjien lisäksi kitarassa Santeri Rahkamaa ja bassossa Kirikou Rajala. 

Pessimismitalon kesähulinoista enemmän 25. toukokuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen, kuva Santeri Rahkamaa


 
187 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page