Pessimismitalolle avataan kesäkahvila ja pitopalvelu


Pessimismitalolle avataan kahvila kesä-heinäkuussa. Talon remontointi (ja ilmeisesti sisustuskin) on jo hyvässä vauhdissa. Kuitenkin vielä on tehtävää toiminnanjohtaja Tommi Rajalalla ja kahvilayrittäjä Carita Moilasella sekä muulla remonttiporukalla ennen kuin kahvila päästään avaamaan asiakkaille.

Puolangan pessimistit ry:n suunnitelmat menivät uusiksi koronaviruksen aiheuttamien säännösten vuoksi. Merkittävintä oli, että musikaali siirtyi vuodella eteepäin.

Vaikka vuosi 2020 vaikutti olevan peruttu, niin kevät on kuitenkin ollut pessimisteillä työntäyteinen Pessimismitaloa kunnostaessa. Seinät ovat saaneet oman uniikin värin ja muutkin pinnat, kuten katot, ovat saaneet maalipensselin kosketuksen.

Pessimismitalolle avataan kesäkahvila ja tarpeen mukaan ympärivuotinen pitopalvelu kesä-heinäkuun vaihteessa. Kahvilaan tulee yrittäjäksi Carita Moilanen, jolle tämä on ollut haave jo jonkin aikaa.

Moilanen kuvailee kahvilaa perinteiseksi, missä tunnelma on kiireetön ja kahvi juodaan oikeista kupeista tarjoiltuna pöytiin. Tarjolla on itse tehtyjä leivonnaisia ja pientä suolaista. Hänellä on myös muita ideoita kuten pop up -ravintola, mikäli kysyntää ilmenee.

Toinen puoli Pessitalosta tulee tapahtumakäyttöön, missä vaikka paikalliset yhdistykset voivat järjestää tapahtumiaan. Tuolloin kahvilapalvelut ovat lähellä tapahtumia tai tilaisuuksia varten. Pessitalolle tulee myös pessimistien tuotemyynti.


Aiheesta enemmän 3.6. Puolanka-lehdessä.

Laura Tolonen0 katselukertaa
logo_35v_sin.tif

Ouluntie 1

89200 Puolanka

Puolanka-lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

AVOINNA

Arkisin ma-pe 9.00-16.00

HUOM! Koronavirusepidemian vuoksi Puolanka-lehden toimitus on suljettu asiakkailta.

Toimitukseen voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Aukioloajat koskevat Mielikuvan lahjatavara-valokuvaliikettä, joka on avoinna ma-pe 9-16.

TOIMITUS

toimitus@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Eija Luukkonen

eija.luukkonen@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Laura Tolonen

050 326 8170

PÄÄTOIMITTAJA

Tuomo Seppänen

0500 774 904

tuomo.seppanen@puolanka-lehti.fi

ILMOITUSMYYNTI

LASKUTUS, TILAUKSET

© 2020 Puolanka-lehti.

logo_35v_sin.tif

Puolangan paikallislehti vuodesta 1983.