top of page

Pohjoisen Kainuun osuuspankit yhdistymässäYlä-Kainuun, Paltamon ja Kainuun Osuuspankit ovat aloittaneet neuvottelut voimiensa yhdistämiseksi ja uuden osuuspankin rakentamiseksi Kainuuseen. Asiasta tiedotettiin viime viikon keskiviikkona Kajaanissa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

- Tavoitteena on luoda kolmen vahvan pankin voimin paikallinen, laajalla konttoriverkostolla palveleva ja asiakaslähtöinen osuuspankki. Voimien yhdistämisellä varmistetaan myös juuriltaan kainuulaisen osuuspankkitoiminnan jatkuminen, tiedotteessa kerrotaan.

Pankkimaailma on muuttunut ja muuttuu rajusti koko ajan. Pankilta odotetaan jatkuvasti aiempaa parempaa asiantuntijuutta ja erityisosaamista.

- Uuden pankin henkilöstön laaja osaaminen mahdollistaa laadukkaat ja kattavat pankkipalvelut ja rahoitusratkaisut kaikille asiakkaillemme koko toimialueella, OP Ylä-Kainuun hallituksen puheenjohtaja Kari Raappana sanoo.

Voimien yhdistämisellä ei ole myöskään vaikutusta pankkien nykyiseen konttoriverkostoon. Kaikille uuden pankin asiakkaille palvelut ovat jatkossakin tarjolla viidessä eri konttorissa Paltamossa, Puolangalla, Suomussalmella, Sotkamossa ja Kajaanissa.

Lue enemmän 24. huhtikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen, kuva Kainuun Osuuspankki


149 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page