top of page

Puolangan Kennelkerholla takana ja edessä vilkas vuosi


Puolangan Kennelkerho ry piti vuosikokouksensa lauantaina Aittorannassa. Paikalle oli saapunut lähes kolmekymmentä jäsentä kuuntelemaan ja päättämään yhdistyksen viime vuoden tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä hyväksymään kuluvan vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman.

Yhdistyksen viime vuosi oli taloudellisesti hyvä, vaikka koronapandemia verottikin vielä haukkukokeiden järjestämisiä. Tilikauden ylijäämäksi kirjattiin 3662 euroa, mikä antaa hyvän nojan jatkaa aktiivista toimintaa myös tänä ja tulevina vuosina. Merkittävin tulonlähde on edelleen haukkukokeiden osallistumismaksut ja vastaavasti isoin menoerä haukkukokeiden järjestämiskulut.

Kennelkerho järjesti viime vuonna viidet hirvenhaukkukokeet, joihin osallistui 69 koiraa. Kahdet kokeet jouduttiin perumaan. Linnunhaukkukokeita järjestettiin kahdet ja niihin osallistui 11 koiraa. Lisäksi järjestettiin yksi ketunajokoe ja kaksi jäniksenajokoetta. Merkittävin koetapahtuma oli jälleen Vaarojen Haukut, johon osallistui peräti 40 koiraa.

Kerhon suurin voimanponnistus tulee olemaan elokuussa Roninkankaalla järjestettävä iso koiranäyttely. Se järjestetään yhteistyössä Kainuun Jänispiiskojen ja Kivarijärven Metsästysseuran kanssa.

Lue enemmän 30. maaliskuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen

266 katselukertaa0 kommenttia

コメント


bottom of page