top of page

Puolangan musiikin ystävät ry laajentaa musiikkimakuaan

Puolangan tanssimusiikin ystävät ry muutti 30. elokuuta pitämässään vuosikokouksessa nimensä Puolangan musiikin ­ystävät ry:ksi. Yhdistyksen nimenmuutos on ollut tapetilla jo useamman vuoden ajan, sillä yhdistyksen toiminta on laajentunut käsittämään paljon muutakin kuin tanssimusiikkigenreä.

Nimenmuutoksen yhteydessä nimettiin uusi hallitus, ja yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Markku Haapalainen.

- Tämä muutos katsottiin aiheelliseksi, koska aiemmasta nimestä sai sen käsityksen, että yhdistys keskittyy yksinomaan tanssimusiikkiin, Markku Haapalainen kertoi.

Samalla muutettiin hallituksen kokoonpanoa siten, että entisen kuuden jäsenen ja kolmen varajäsenen sijasta uusi hallitus tarvitsee vain kolme varsinaista jäsentä ja yhden varajäsenen.

Yhdistyksen toiminta on viime vuosina painottunut erilaisten konserttien järjestämiseen. Viime aikoina yhdistys on osallistunut kunnan heinäkuussa järjestämien torstaitorien musiikin järjestämiseen sekä yhteislaulutilaisuuksien järjestämiseen museolla.

Aiheesta enemmän 28. lokakuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen

153 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page