top of page

Puolangan pessimistien kesäohjelma on nimeltään virallinen kesäohjelma


Vuoden harrastajateatteriksi tänä vuonna valittu Puolangan pessimistit on jälleen valmiina pilaamaan kaikkien Puolangalle saapuvien kesän. Pessimistien tämän kesän teatteriesitys on omaperäisesti nimetty Puolangan pessimistien viralliseksi kesäohjelmaksi.

- Kesäohjelma on jonkinlainen kunnianosoitus alkuperäisille Pessimismi-illoille, joita Puolangalla järjestettiin vuosina 2007 - 2016, ensin leirintäalueella ja viimeisinä vuosina Puolangan torilla, Puolangan pessimistien taiteellinen johtaja Tommi Rajala kertoo.

- Ohjelma koostuu niin sanotusta huumorista, musiikista sekä piirtoheitinkalvosulkeisista, ja kaikki huipentuu siihen, että yleisö päästetään lähtemään kotiin.

Jokaisessa esityksessä nähdään vakituisten esiintyjien lisäksi yksi vieraileva esiintyjä, joten kaikki esitykset ovat erilaisia.

Kesäohjelmaa varten Pessimismitalon sali remontoidaan täydellisesti uudenlaiseksi monitoimisaliksi. Kesäohjelma siis nähdään, kuullaan ja koetaan kokonaisuudessaan sisätiloissa.

- Valitettavasti kesäteatteriin perinteisesti kuuluvat kokemukset hyttysistä ja sadekuuroista jäävät pois katsojiltamme, valittelee Puolangan pessimistien tuottaja Maria Jokelainen.

Lue enemmän 3. heinäkuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Kuva Tommi Rajala

114 katselukertaa0 kommenttia

Kommentare


bottom of page