top of page

Puolangan uusi liikuntahalli avataan viikonloppuna


Puolangan uusi liikuntahalli avataan viikonloppuna. Perjantaina ovat avoimet ovet kello 12 - 15, jolloin kaikki halukkaat pääsevät tutustumaan monipuolisen liikuntahallin tarjontaan. Kunta tarjoaa avoimien ovien aikana kahvit kaikille kävijöille.

Hallin ensimmäinen urheilutapahtuma on lauantaina kello 15 alkaen, jolloin Puolangan Ryhdin vuosikymmenten takaiset juniorit vahvistettuina muutamilla mielenkiintoisilla pelaajilla kohtaavat moninkertaisen lentopallon Suomen mestaruuden voittaneen rovaniemeläisen Perungan Poikien All stars -joukkueen.

Ennen ottelua on erinomainen mahdollisuus tavata ja nähdä entisiä Ryhdin lentopallojunioreita, jaoston jäseniä, talkoolaisia ja muita lentopalloihmisiä vuosikymmenten varrelta.

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Puolanka?” -imitaatioshow avaa Puolangan uuden liikuntahallin kulttuuritapahtumat sunnuntaina. Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.

- Ajatuksena on, että kuulijat saavat viettää mukava hetken irti arjesta hauskojen imitaatioiden merkeissä, Jarkko Tamminen kertoi.

Jarkko Tamminen arveli, että Kuuleeko Puolanka? -show’ssa tullaan kuulemaan ajankohtaisten asioiden lisäksi monia puolankalaisiakin kiinnostavia ja jopa kuumottavia asioita.

- Saa nähdä, onko Tami Tamminen saanut Puolangan Ryhdin uuteen ryhtiin, varsinkin kun kuntaan on saatu uusi katettu jääareena.

- Katsotaan myös, pystyykö Aira Samulin pitämään kiinni energiastaan ja olla taipumatta pessimismiin, vaikka on nyt tulossa Puolangalle. Entäpä jos käykin niin, että Aira saa yleisön yhtymään villiin tanssiin illan aikana, Tamminen pohtii.

Lue enemmän 31. elokuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen, kuva: Promo

152 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page