top of page

Puolangan yrittäjät tutustuivat B&B Aittorantaan kokouksen yhteydessä


Puolangan Yrittäjät ry:n kevätkokous järjestettiin viime viikon tiistaina B&B Aittorannassa. Kokouksen esityslistalla oli viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös toiminnantarkastajan lausuntoineen.

Yhdistyksen tulos oli 278 euroa alijäämäinen. Yhdistyksen varoista edelleen suurin osa menee stipendeihin. Toimintakertomus ja tilinpäätös hyväksyttiin yksimielisesti.

Todettiin, että uutta verta kaivataan yhdistykseen, jotta tekijöitä riittäisi järjestämään erilaista toimintaa. Puolangalle perustetaan uusia yrityksiä useita vuodessa. Yrittäjäyhdistykseen kuulumisessa on erityisesti tuoreita yrittäjiä ajatellen mielenkiintoisia jäsen­etuja, joihin kuuluvat esimerkiksi lakineuvonta, talousapu ja omistajanvaihdosneuvonta.

Kokouksen jälkeen yrittäjät tutustuvat B&B Aittorannan tiloihin ja toimintaan. Yrittäjillä Anu Kainulaisella ja Aki Holapalla on kolmas vuosi menossa Aittorannassa. Anu hoitaa majoitusta sekä pitopalvelua ja Aki Aittorannan taksipalvelua.

- Meillä on jo kanta-asiakkaita. He ovat metsästäjiä ja läpi Suomen ajavia. Palaute on todella positiivista. Kodikasta ja rentoa, mitä haluammekin. Ihmiset tuntuvat viihtyvän ja ovat kuin kotonaan, Anu kertoi.

Lue enemmän 22. toukokuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

187 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page