top of page

Saksalaiset Andrea ja Dirk Heuer pitävät Auhon rauhasta


Saksalaiset Dirk ja Andrea Heuer ovat viehtyneet Auholla sijaitsevan Koivikon rauhaan ja viettäneet mökillä jo monta kesälomaa. Tänä kesänä he vierailivat Puolangalla kymmenettä kertaa.

- Hienot maisemat ja ystävälliset ihmiset saavat tulemaan Puolangalle. Tämä on hyvin mukava paikka olla. Täällä voi kuulla hiljaisuuden, Dirk kertoo.

- Asumme Berliinissä, jossa on äänekästä. Täällä on rauhallista, Andrea lisää.

Ensimmäisen kerran Andrea ja Dirk päätyivät vuokraamaan Koivikon vuonna 2006. He molemmat olivat vierailleet Suomessa myös aiemmin.

- Etsimme täältä lomapaikkaa, jossa ei olisi niin paljon ihmisiä. Käymme toisinaan myös Helsingissä, mutta kesälomalla pidämme tästä paikasta, Andrea kertoo.

Andrea ja Dirk Heuer viettävät lomillaan Koivikossa varsin suomalaista kesää. Heidän perinteenään on käydä melomassa Pirttijoella, ja saunominen on heille niin ikään hyvin tärkeää.

- Käymme täällä usein saunassa. Rantasaunassa, Andrea tähdentää, sillä mökin yhteydessä on myös sähkösauna.

Suomen-vierailuillaan Andrea ja Dirk ovat päässeet tutustumaan suomalaisen kulttuurin eri puoliin - myös puolankalaiseen pessimismiin. Molemmat tunnustautuvatkin pessimismi-faneiksi.

- Minusta tämä pessimismi on hieno idea. Kun on todella pessimistinen ja odottaa pahinta, tulevaisuudessa kaikki voikin olla paremmin. Me itse olemme luultavasti pessimistisiä optimisteja, Dirk sanoo.


Lisää Heuerien ajatuksia voi lukea huomenna 21.7. ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Heikkinen


263 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page