top of page

Tuomas Moilanen on vuoden yrittäjä Puolangalla


Rakennus- ja kalustepalvelu Tuomas Moilanen on vuoden yrittäjä Puolangalla. Hänet palkittiin lauantaina Kajaanissa järjestetyssä Yrittäjäjuhlassa.

- Onhan tämä iso kunnianosoitus ja mukava titteli, Tuomas Moilanen makustelee saamaansa palkintoa ja tunnustusta.

Valinnan taustalla ja perusteluina ovat Moilasen nuoren yrittäjäuran alku ja varsinkin viime vuosien kasvuvaihe. Moilanen aloitti yrittäjänä vasta kolmisen vuotta sitten, jolloin hän perusti oman yrityksensä oltuaan sitä ennen Unskin eli Unto Hyttisen palveluksessa toistakymmentä vuotta.

- Ihan hyvästi on nyt ollut hommaa ja kiirettä on kyllä pitänyt. Väkisellä aikataulut ovat venyneet ja asiakkaat ovat joutuneet odottamaan. Siinä on kysytty asiakkaiden hermoja - ja vähän omiakin, Moilanen toteaa.

Tällä hetkellä Moilasen suurimmat haasteet ovat työmäärässä ja siinä, että aikataulut ovat venyneet, mikä harmittaa yrittäjää itseäänkin. Myös ei-sanaa on joutunut opettelemaan käyttämään. Toisaalta työmäärä on antanut myös sen mahdollisuuden, että Moilanen on pystynyt palkkaamaan työvoimaa ja tällä hetkellä hänellä onkin kaksi miestä palkkalistoillaan etenkin kiireisimpinä aikoina.

Lue enemmän 15. joulukuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen


230 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page