top of page

Työyhteisö ja pienen koulun hyvät puolet saavat uusilta opettajilta kiitosta


Puolankajärven koulussa ja Puolangan lukiossa nähdään tänä lukuvuonna uusina opettajakasvoina Sari Honka, Titta Kelhälä, Anna-Leena Aho ja Joni Immonen.

Puolangalla nähdään tänä lukuvuonna neljä uutta opettajakasvoa. Ensimmäisenä koulupäivänä haastatellut opettajat suhtautuvat alkaneeseen lukukauteen hyvillä ja odottavin mielin.

Englannin ja ruotsin opettajina toimivat Titta Kelhälä ja Anna-Leena Aho. Kelhälä opettaa englantia ja ruotsia lukiolaisille sekä englantia yläkoulun kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisille. Aho opettaa ruotsia ja englantia peruskoulussa.

Yläkoulun ja lukion biologiaa ja maantietoa sekä kuudesluokkalaisten ympäristöoppia opettaa Puolangalla tänä lukuvuonna kajaanilainen Joni Immonen. Hän toimii lisäksi yhdeksännen luokan luokanvalvojana.

Yläkoulun erityisopettajana toimii puolankalaislähtöinen Sari Honka. Hän on asunut viimeiset reilut 30 vuotta Jyväskylässä ja tehnyt siellä erityisopettajan töitä 24 vuotta. Uuden työn myötä Honka palasi kesällä paluumuuttajana kotipaikkakunnalleen yhdessä miehensä kanssa.

Uudet opettajat näkevät Puolankajärven koulun ja Puolangan lukion pienuuden myönteisenä asiana.

- On se aika suuri muutos, kun viimeksi Jyväskylässä olin vajaan tuhannen oppilaan yhtenäiskoulussa. Täällä on pienemmät ympyrät ja kuvittelisin, että sitä kautta yhteisöllisempää, Sari Honka miettii.

Samalla kannalla ovat Titta Kelhälä, Joni Immonen ja Anna-Leena Aho. Kelhälä mainitsee, että hän on työhaastattelussa sanonut opettavansa mieluummin pienessä kuin isossa koulussa.

- Minustakin on kiva päästä tällaiseen pienempään kouluun. Todella tervetullut olo on tullut myös työyhteisön puolelta, Aho kiittelee.

Lue enemmän 18. elokuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Heikkinen


397 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen


bottom of page