top of page

17. Koukkupolviturnaus pelattiin haikeissa tunnelmissaPuolangan Ryhdin lentopallojaoston järjestämä järjestyksessään 17. lentopallon Koukkupolviturnaus pelattiin lauantaina Paljakkatalossa haikeissa tunnelmissa.

Ryhdin lentopallojaoston jäsenen Marja Väyrysen lähes 20 vuotta sitten ideoima, jokaiselle lentopallon pelaamisesta vähänkin kiinnostuneelle ja taitotasosta riippumatta suunniteltu turnaus on lähes kahden vuosikymmenen aikana noussut tärkeäksi osaksi monen puolankalaisen, kainuulaisen ja yläsavolaisen lentopalloharrastajan elämää. - Tämä turnaus on vuoden tärkein tapahtuma ja se on ollut kalenterissa aina, tuumi turnaukseen osallistunut pelimies.

Samanlaisia ajatuksia oli hyvin monella muullakin pelaajalla, jotka osallistuivat turnaukseen. Paikalla oli myös ”Mr. Koukkupolvi” eli kajaanilainen Jussi Mustonen, joka lienee ollut mukana kaikissa Koukkupolviturnauksissa. Koukkupolviturnaus siinä muodossaan, mitä sitä on pelattu Paljakkatalossa, lienee tullut päätökseen, sillä kunta möi Paljakkatalon viime keväänä brittiläiselle investori George Handille. Paljakkatalon tulevaisuus on uusien omistajien käsissä ja on mahdollista, että talon toiminta urheilu- ja liikuntatilana tulee muuttumaan.


Tuomo Seppänen

107 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tietovisa Ravintola Esterissä ja etänä 16.6. kello 17

Ravintola Esterin tietovisa käydään 2-4 -henkisin joukkuein kello 17 alkaen. Vastausaikaa on kello 18 saakka. Mikäli haluat osallistua kisaan, lähetä vastauksesi osoitteeseen tuomo.seppanen@puolanka-l

Comments


bottom of page