17. Koukkupolviturnaus pelattiin haikeissa tunnelmissaPuolangan Ryhdin lentopallojaoston järjestämä järjestyksessään 17. lentopallon Koukkupolviturnaus pelattiin lauantaina Paljakkatalossa haikeissa tunnelmissa.

Ryhdin lentopallojaoston jäsenen Marja Väyrysen lähes 20 vuotta sitten ideoima, jokaiselle lentopallon pelaamisesta vähänkin kiinnostuneelle ja taitotasosta riippumatta suunniteltu turnaus on lähes kahden vuosikymmenen aikana noussut tärkeäksi osaksi monen puolankalaisen, kainuulaisen ja yläsavolaisen lentopalloharrastajan elämää. - Tämä turnaus on vuoden tärkein tapahtuma ja se on ollut kalenterissa aina, tuumi turnaukseen osallistunut pelimies.

Samanlaisia ajatuksia oli hyvin monella muullakin pelaajalla, jotka osallistuivat turnaukseen. Paikalla oli myös ”Mr. Koukkupolvi” eli kajaanilainen Jussi Mustonen, joka lienee ollut mukana kaikissa Koukkupolviturnauksissa. Koukkupolviturnaus siinä muodossaan, mitä sitä on pelattu Paljakkatalossa, lienee tullut päätökseen, sillä kunta möi Paljakkatalon viime keväänä brittiläiselle investori George Handille. Paljakkatalon tulevaisuus on uusien omistajien käsissä ja on mahdollista, että talon toiminta urheilu- ja liikuntatilana tulee muuttumaan.


Tuomo Seppänen

0 katselukertaa
logo_35v_sin.tif

Ouluntie 1

89200 Puolanka

Puolanka-lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

AVOINNA

Arkisin ma-pe 9.00-16.00

HUOM! Koronavirusepidemian vuoksi Puolanka-lehden toimitus on suljettu asiakkailta.

Toimitukseen voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Aukioloajat koskevat Mielikuvan lahjatavara-valokuvaliikettä, joka on avoinna ma-pe 9-16.

TOIMITUS

toimitus@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Eija Luukkonen

eija.luukkonen@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Laura Tolonen

050 326 8170

PÄÄTOIMITTAJA

Tuomo Seppänen

0500 774 904

tuomo.seppanen@puolanka-lehti.fi

ILMOITUSMYYNTI

LASKUTUS, TILAUKSET

© 2020 Puolanka-lehti.

logo_35v_sin.tif

Puolangan paikallislehti vuodesta 1983.