top of page

Aki Korhonen ja Annukka Österlund kokevat saaneensa lämpimän vastaanoton kauppiaina


Aki Korhonen ja Annukka Österlund aloittivat K-market Paprikan kauppiaina toukokuun alussa. He toimivat samaan aikaan myös Hyrynsalmen K-marketin kauppiaina. Tuplakauppiaiden työsarka on lähtenyt Puolangalla mukavasti käyntiin. Heistä Puolanka on oikein eloisan oloinen kylä, jossa suunnitellaan ja tehdään paljon yhdessä.

- Vauhdilla aika on mennyt. Olemme aloittaneet rauhallisesti ja opetelleet talon tavoille ja ihmisten tavoille, Annukka kertoo.

- Olemme tavanneet todella lämpimiä ihmisiä, jotka ovat toivottaneet tervetulleeksi. Hienoja asiakaskohtaamisia on ollut, Aki mainitsee.

Heille on tärkeää, että kauppa ja valikoima on heidän näköisensä ja persoonallinen. Kesälle on jo jotain näkyvää luvassa, mutta syksyllä tehdään enemmän, koska kesällä kaupalla on muutenkin kiire.

- Tässä teemme pientä uudistusta. Tässä kesän alla ei ihan kaikkea voi tehdä, mutta syksyllä lisää, Annukka kommentoi.

Aki kertoi, että heille yksi tärkeä asia on se, että valikoima on myös asiakkaiden mieleinen.

- Meille yksi tärkeimpiä asioita on se, että meidän kaupasta löytyvät ne tuotteet, joita asiakkaat haluavat. Jos on tuotteita, joita toivoo, niin rohkeasti vaan kertomaan, niin me toteutetaan. Se on tympeä käydä kaupassa, jos ei saa sitä mitä haluaa, Aki kertoo.

- Aina saa tulla nykäisemään hihasta, oli se sitten toiveita tai ihan kuulumisten vaihtoa, Annukka lisää.

Lue enemmän 31. toukokuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen


154 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page