top of page

CLH oy ja Tukkabois avasivat ovensa Puolangalla


Sanna Holapan ja Johanna Moilasen uurastus palkittiin, kun he pääsivät torstaina avaamaan liikkeen ovet asiakkaille.

Cleanlog Holappa ja Tukkabois avasivat ovensa torstaina Kajaanintiellä. Viralliset avajaiset pullakahveineen järjestetään, kunhan koronatilanne sallii sen paremmin. Cleanlog eli CLH oy on nuori siivousalan yritys, jonka ovat perustaneet paltamolaiset Sanna ja Pasi Holappa. Osana heidän yritystään Puolangalla toimii parturi-kampaamo Tukkabois. 

Liikkeen ovien avauspäivänä oli kuitenkin avajaisten tunnelma, kun toimitusjohtaja Sanna Holappa ja työntekijät Johanna Moilanen ja Reetta-Leena Peuraniemi pääsivät tutustumaan kuntalaisiin ja tuleviin asiakkaisiin. 

Marraskuun aikana Moilanen ja Holappa antoivat liiketilalle aivan uuden ilmeen. He tekivät pintaremontin ja sisustivat paikan tyylikkääksi parturi-kampaamoksi.

Cleanlog Holappa oy on kasvanut melkoisesti viimeisen puolen vuoden aikana. Yritys perustettiin alun perin vuonna 2019, kun Sanna ja hänen miehensä Pasi Holappa tarvitsivat yrityksiensä Maanrakennus Pasi Holappa ja R&R Exca oy:n toimitiloihin siivoojan.

- Viime kesäkuussa päätin, että nyt lähdetään täysillä mukaan ja annetaan kaikkemme. Aloin etsiä siivoskohteita Kainuun eri kunnista, Sanna Holappa kertoi.

Nyt siivouskohteita on Kajaanissa, Paltamossa, Puolangalla ja Vaalassa. He saivat nopeasti yritysten toimitiloja siivouskohteiksi sekä myös yhteistyökumppaneiden rakennustyömaiden siivouksia. Lisäksi on paljon yksityisiä kotitalousasiakkaita, joista pääosa on ikäihmisiä.

Aiheesta enemmän 9. joulukuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen

1 275 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page