top of page

George Hand osti Paljakan rinteet, suksivuokraamon ja rinneravintolatBrittiläisen investorin George Handin omistama Mäkinäköala oy on ostanut Paljakan laskettelurinteiden ja vuokraamon, Paljakka Caravan -alueen sekä Bistro- ja Riekko-ravintoloiden liiketoiminnat. Toiminnot siirtyivät Mäkinäköala oy:lle keskiviikkona.

Yhtiö on nimittänyt uuden operatiivisen johtoryhmän vetämään sekä edellä mainittuja liiketoimintoja sekä Hotel Paljakkaa ja Paljakkatalossa toimivaa keilahallia, vuokraamoa sekä ravintolaa. Toni ja Jutta Haapala ottavat operatiivisen johtovastuun ja yhtiössä.

Mäkinäköala oy jatkaa investointejaan Paljakkaan ja työtä alkuperäisten suunnitelman mukaan. Yhtiö tiedottaa, että kuluvan talvikauden ja kevään aikana he kohentavat palveluja ja tiloja. Tämä tarkoittaa sitä, että tälle talvelle laskettelurinteitä ei avata.

Vaikka Paljakan rinteet ja rinneravintolat ovat tänä talvena kiinni, Paljakkatalossa voi keilata ja sieltä voi vuokrata esimerkiksi lumikenkiä ja sähköavusteisia fatbike-pyöriä. Kesään saakka Hotel Paljakka on avoinna vain ryhmille.

1 146 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page