top of page

Halloweenjuhlissa viihtyi lähes sata lasta


Viime torstaina ykkös-seitsemäsluokkalaiset pääsivät viettämään jännittäviä halloweenjuhlia monarilla.

Yhdeksäsluokkalaisten järjestämissä juhlissa oli tunnelma kaikin puolin kohdillaan, sillä koko monitoimitalo oli täynnä teemaan sopivia koristeita, kuten haamuja, lepakoita sekä kurpitsoja. Lisäksi vilkkuvat valot tekivät muutoin hämärästä tilasta tunnelmaan sopivan. Valojen avulla saattoikin nähdä seinällä verisiä jälkiä sekä päästään roikkuvia hahmoja.

Kolmituntisen tapahtuman ohjelmassa oli esimerkiksi ongintaa, tuolileikkejä, kasvomaalausta sekä vapaata oleskelua musiikin soidessa. Lisäksi kanttiinista saattoi ostaa herkkuja, mikäli herkkuhammasta alkoi kolottaa. Ehkä suosituin aktiviteetti oli kuitenkin pelottava kauhukäytävä, johon oli jonoa koko kolmituntisen tapahtuman ajan.

Suurin osa lähes sadasta lapsesta oli pukeutunut juhlaan teeman mukaisesti mitä hurjimpiin asuihin. Monitoimitalon käytävillä liikkui monia perinteisiä halloweenhahmoja, kuten haamuja, noitia sekä luurankoja, mutta joukkoon mahtui myös esimerkiksi elokuvamaailmasta tutut Harley Quinn sekä Darth Vader. 

Tänäkin vuonna paras puku palkittiin ja tällä kertaa palkinto meni neljäsluokkalaiselle Annille. Hän oli pukeutunut noidaksi.

- Idea oli äidiltä. Vaatteet löytyivät valmiiksi ja tiesin etukäteen, että laitan nämä, hän taustoitti asuvalintaansa.


Milla Hiltunen


Lisää Halloweenjuhlista Puolanka-lehdessä 2.11.

137 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page