top of page

Honkavaarassa oli monipuolinen talvipäivän tapahtuma


Jokaiseen talveen kuuluu jokin leppoisa ulkoilmatapahtuma, jossa asiat etenevät omalla painollaan. Tällainen oli Honkavaaran talvitapahtuma viime viikon tiistaina.

Ohjelmassa oli kajaanilaisten taitoluistelijoiden esitys ja vapaata luistelua sekä hiihtämistä ja makkaranpaistoa. Lisäksi tapahtuman aikana saattoi laitattaa luistimensa teräviksi ja sukset luistamaan Ryhdin jääkiekko- ja hiihtojaostojen tarjoamilla teroitus- ja voitelupalveluilla.  

Makkaranpaistoa Honkalaavulla isännöi Korpien Kiertäjät ry. Laavu onkin erinomainen paikka viettää aikaa. Vieressä on hurja pulkkamäki, jossa lapset viihtyivät myös tapahtuman aikana.

Talvitapahtuma toi taitoluistelun Puolangalle. Kajaanin taitoluistelijat ry on aktiivinen seura, jossa on noin 50 luistelijaa. Seuran puolankalaislähtöinen puheenjohtaja Katja Hyttinen kertoi, että heidän kauttaan on mahdollista aloittaa harrastaminen. Toimintaa on enemmän lapsille ja nuorille, mutta heillä on tänä vuonna alkanut aikuistenryhmä, jossa on niin aloittelijoita ja kuin edistyneempiäkin harrastajia. 

Hyttisen tyttäret Alisa ja Olivia ovat myös innostuneet taitoluistelusta. Puolangalla esiintyminen oli tytöille erityistä, koska heillä on sukulaisia täällä. 

- Oli todella kiva tulla tänne luistelemaan. Mummo ei ole paljoa nähnyt meidän luistelua kuin videoilta, niin oli kiva livenä tulla, Olivia kertoi. 

Tapahtumasta enemmän 1. helmikuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen


98 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page