top of page

Jarkko, Jenni ja Isla ovat viihtyneet Puolangalla hyvin


Jarkko Kyllösen, Jenni Kinnusen ja Islan perheessä liikutaan ja ulkoillaan ahkerasti. Puolangalta onkin löytynyt mieleistä harrastustoimintaa koko perheelle. Jenni ja Jarkko ovat käyneet asumassa muualla, mutta ovat palanneet kotipaikkakunnalleen ja asuneet täällä jo useamman vuoden.

Työllistyminen Puolangalla on yksi asia, jonka vuoksi moni nuorempi joutuu lähtemään Puolangalta tai opiskelun jälkeen ei voi palata kotikonnuille. Jenni ja Jarkko ovat kuitenkin työllistyneet hyvin. Jarkko on toiminut hierojayrittäjänä elokuusta lähtien. Se on toiminut hänestä oikein hyvin, jopa paremmin kuin hän odotti. Jarkko toimii lisäksi sopimuspalomiehenä.

Jenni taas sai töitä Puolangan terveyskeskuksesta jo ennen valmistumistaan. Hän toimii neuvolassa ja diabeteshoitajana.

Jarkko Kyllönen ihmettelee, miten Puolangalla maristaan, ettei harrastuksia löydy. Hänellä itsellään olisi niin paljon harrastusvaihtoehtoja, että niitä on jo pitänyt alkaa karsia. Hän pelaa lentopalloa ja sulkapalloa sekä käy kuntosalilla. Koronan takia kyseisiä harrastuksia ei ole päässyt harrastamaan, joten hän on hiihtänyt. Se on ollut muutenkin hänelle tärkeä talvilaji.

Myös Jenni Kinnunen tykkää ulkoliikunnasta. Hän on myös löytänyt itselleen harrastuksia, kuten lentopallon ja kuntosalin. Hän on myös ollut mukana monessa muussa, kuten joogassa, crossfitissä ja heatissa. Ensi syksynä eskarin aloittava Islakin on löytänyt itselleen liikuntakerhon.

Lue enemmän 17. maaliskuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

426 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page