top of page

Joulujuhla siivitti joulutunnelmaan



Liikuntahalli oli puettu juhla-asuun viime viikon torstaina. Lavalla olevilla kuusilla oli ympärillään valonauhat ja lavalla oli jouluisia lahjapaketteja. Soittimet odottivat vielä ennen esitystä soittajia. Tuolloin vietettiin Puolankajärven koulun ja Puolangan lukion yhteistä joulujuhlaa.

Syksystä talveen -niminen juhla vei nimensä mukaisesti katsojan syksyn ruskalehdistä talven ensilumihiutaleiden kautta sydämelliseen joulun ytimeen. Juhlassa nähtiin sekä oppilaiden tekemiä videoita kuin live-esiintymisiä. Juhlan aikana esitettiin useampia lauluja, joihin yleisökin pääsi osallistumaan, koska sanat näkyivät valkokankaalla.

Ennen koululaisten näytöstä ilmassa oli hieman jännitystä. Osa luokista oli tehnyt videoita, jotka heijastettiin valkokankaalle. Kakkosluokkalaiset Aino, Isla, Iida ja Anton kertoivat, että videoita oli todella kiva tehdä. Heidän luokaltaan oli valmistunut kaksi videota.

Isla kertoi, että kokonaisen luomuksen he olivat nähneet edellispäivänä. Katsoessaan he olivat huomanneet, että heillä oli välillä aika hassuja ilmeitä. Kaikkia hieman jännitti, koska pian yleisö näkisi videon.

- Jännittää, kun koko koulu näkee sen ja isä on nyt katsomassa sitä, Isla kertoi.

- Ja koko eskari, Aino huomautti jännittyneenä.

Puolankajärven koulun ja Puolangan lukion joulujuhlasta voi lukea enemmän 20. joulukuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä tai Lehtiluukusta https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/puolanka-lehti.


Laura Tolonen




79 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page