top of page

Jutta ja Toni Haapala aloittivat operatiivisina johtajina


Paljakassa työskennelleet Jutta ja Toni Haapala ovat aloittaneet Mäkinäköala oy:n operatiivisina johtajina. He joutuivat valmistaumaan hiihtolomasesonkiin vauhdilla. Töissä heillä ovat mukana apulaiset Markku (Jutan sylissä) ja Eemeli.

Viime viikolla tuli tieto, että brittiläisen investorin George Handin omistama Mäkinäköala oy on ostanut Paljakan laskettelurinteiden ja välinevuokraamon, karavaanarialueen sekä Bistro- ja Riekko-ravintoloiden liiketoiminnat. Yhtiö on nimittänyt uuden operatiivisen johtoryhmän vetämään sekä edellä mainittuja liiketoimintoja sekä Hotel Paljakkaa ja Paljakkatalossa toimivaa keilahallia, välinevuokraamoa sekä ravintolaa. Operatiivisina johtajina ovat aloittaneet Jutta ja Toni Haapala.

Haapaloilla on takanaan kiireinen viikko, kun sopimuksia on pitänyt uusia ja toimintoja saada pyörimään. Myös tällä viikolla alkanut hiihtolomasesonki lisää kiirettä.

Toni kertoi, että Paljakkatalo ja välinevuokraamo ovat auki koko hiihtolomasesongin ajan. Vaikka rinteet eivät aukea tälle kaudelle, niin tekemistä kyllä riittää ja alueen muilla yrittäjillä on tarjolla paljon palveluita.

- Meillä on täällä keilahalli ja vuokrattavana liukulumikenkiä, lumikenkiä sekä sähköpyöriä, joita tuli yhdeksän uutta viime vuonna. Hiihtoladut ovat loistavassa kunnossa. Tekemistä täällä kyllä on, Toni kertoi hiihtolomia ajatellen.

Rinneravintolat eivät ole avoinna, mutta hiihtolomien ajan Paljakkatalossa on tarjolla keittolounas joka päivä, samoin pientä syömistä. Ruokalista laajenee piakkoin.

Lue enemmän 22. helmikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

817 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page