top of page

Kainuun sotella maksukiista Puolangan kunnan kanssaPuolangan kunta ei aio maksaa Kainuun soten eli Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän hallituksen perimiä laskuja.

Puolangan kunta toteaa Kainuun soten perimiä 10.581,62, 5.451,31 sekä 3.510,83 euron korkolaskuja aiheettomiksi ja vailla perustetta oleviksi. Laskujen päiväykset ovat vuosilta 2013 ja 2014. Puolangan kunnan pormestari Harri Peltola kertoo, että laskuista ei tullut aikoinaan kuluerittelyjä ja kunta ei voinut maksaa varsinaisia laskuja ennen kuin Kainuun sote esitti pyydetyt laskelmat. - Emme me voi maksaa laskuja ilman selviä erittelyjä ja perusteita, joita sote ei toimittanut aikanaan, Peltola sanoi. - Maksoimme kyseiset laskut heti, kun saimme asianmukaiset laskut erittelyineen, mutta emme suostu maksamaan korkolaskuja, sillä ne johtuivat siitä, että laskuttaja ei toimittanut ajoissa oikeita laskuja.

Lisäksi kunta pyytää Kainuun sotea palauttamaan Puolangan kunnalle kyseisistä korkolaskuista 4874,39 euroa, jotka sote on kuitannut kunnalle tulevista saatavista. Puolangan kunta ei aio myöskään maksaa viime keväänä Kainuun soten laskuttamia sijaismaksajien palkanlaskennan kuluja 21.699,58 euroa vuosilta 2013 - 2018, jotka Kainuun sotekuntayhtymä oli oman ilmoituksensa mukaan unohtanut laskuttaa aiemmin. Lue aiheesta lisää 29.1 ilmestyvästä puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen

24 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Tietovisa Ravintola Esterissä ja etänä 7.4. kello 17

Ravintola Esterin tietovisa käydään 2-4 -henkisin joukkuein kello 17 alkaen. Vastausaikaa on kello 18 saakka. Mikäli haluat osallistua kisaan, lähetä vastauksesi osoitteeseen tuomo.seppanen@puolanka-l

Comments


bottom of page