top of page

Kansalaisopiston lukuvuosi tuli päätökseen näyttelyllä


Sunnuntaina ja maanantaina oli mahdollista käydä ihailemassa käsitöitä ja kuvataidetta monitoimitalolla. Kyseessä oli kansalaisopiston kevätnäyttely. Paikalla oli monenlaisia teoksia: puukäsitöitä, öljy- ja akryyliväritauluja, virkkaustöitä, luonnonmateriaaleista tehtyjä käsitöitä ja niin edelleen.

Kansalaisopiston opettaja Seija Suorsa oli paikalla kertomassa töistä kävijöille. Kysymyksiä yleisöltä tuleekin muun muassa töissä käytetyistä tekniikoista. Suorsasta ja kävijöistä kokonaisuudessa riitti ihasteltavaa.

- Näin yhdellä sanalla kuvattuna kokonaisuus on upea. Sitä ei voi käsittää, että joka kevät saa todeta sen, että miten upeita töitä on tehty vuoden aikana, Suorsa kertoi.

Töiden kirjo näyttelyssä on valtava. Mukana oli tietenkin uusia tekniikoita ja myös aivan uusien kurssien töitä. Tällaisia olivat esimerkiksi kurssi, jossa tutustuttiin uudenlaisiin työstötekniikkoihin kuten 3D-tulostukseen, cnc-jyrsintään ja laserleikkaukseen. Kurssin tuotoksena näyttelyssä oli muun muassa erilaisia 3D-hahmoja. Lisäksi uusia töitä olivat akryylimaalaukset.

Kansalaisopiston kevätnäyttelystä enemmän 5. huhtikuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä ja nettilehdessä.


Laura Tolonen

118 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page