top of page

Kanttori Elisa Ojala jakaa jouluiloa laulamalla tilauksesta pihamaalla


Tänä vuonna kokoontumisrajoitusten vuoksi rakastettuja Kauneimmat joululaulut -tapahtumia ei voida pitää. Kuitenkin on löydetty muita tapoja kuulla joululauluja. Puolangalla voi tilata kanttori Elisa Ojalan laulamaan pihalleen.

- On ollut hyvin outo joulu, kun yleensä ollaan oltu kylillä pitämässä Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia. Kyllä kaipaan sitä, että saa ihmisille viedä jouluiloa laulujen kautta, Ojala kommentoi.

Pihamaalla laulaminen on kaikin puolin turvallinen vaihtoehto, sillä turvavälit voi pitää. Tilaaja saa valita itselleen listalta kaksi laulua, jotka Ojala laulaa. Hän on etukäteen nauhoittanut lauluille pianosäestyksen, joka kuuluu hänen mukanaan olevasta kaiuttimesta.

Tilaaja saa osallistua halutessaan laulamiseen tai sitten voi vain nauttia kuuntelemalla. Kannattaa kuitenkin huomioida, ettei kuuntelijajoukko ole liian iso. Ojalan voi vielä tilata laulamaan sunnuntaina kello 12 - 14 ja maanantaina kello 13 - 17.

Idea pihamaalla laulamiseen on lähtenyt siitä, että keväällä Imatran seurakunnassa kanttorit olivat tehneet samaa, mutta hengellisillä lauluilla. Siellä seurakuntalaiset innostuivat ahkerasti tilaamaan kanttorin pihamaalleen laulamaan. Samoin myös Suomussalmella on ollut vastaava mahdollisuus. 

Aiheesta enemmän 16. joulukuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen

133 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page